GAZETECİ YAZAR BURSALI, UĞUR MUMCU’YU ANLATACAK

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Adalet ve Demokrasi Haftası Uğur Mumcu’yu Anma Etkinliği’ çerçevesinde Cumhuriyet Gazetesi Yazarı, Gazeteci ve TV Programcısı Orhan Bursalı, 24 Ocak 2023 Salı günü (Yarın) saat 16.00’da Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezindeki söyleşide vatandaşlarla buluşacak.

Ankara’da 24 Ocak 1993 tarihinde öldürülen Gazeteci Uğur Mumcu Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Adalet ve Demokrasi Haftası Uğur Mumcu’yu Anma Etkinliği’ ile anılacak.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek söyleşide; Uğur Mumcu ile birlikte yıllarca aynı gazetede görev yapan Mumcu’nun çalışma arkadaşı Gazeteci Orhan Bursalı, Mumcu’nun çalışma hayatını, gazeteciliğini ve ölümünden sonraki yaşanan süreçle ilgili bir söyleşi gerçekleştirecek.